Het team van Tandarts Duret

De praktijk van tandarts Duret in Zwolle wordt gerund door een team van betrokken medewerkers. Hieronder vindt u een korte beschrijving van de teamleden en hun functie. 

Jop Duret

J.L.M. (Jop) Duret is opgegroeid in Noord Brabant om na het afronden van het Stedelijk Gymnasium te Breda te gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2009 heeft hij de studie Tandheelkunde met succes afgesloten.

Hij is in Kampen en Raalte gaan werken als tandartsmedewerker. Vanaf 2010 was hij werkzaam bij Praktijk Noordereiland in Zwolle, tot augustus 2015.

Daarna heeft hij zijn eigen praktijk opgezet in Stadshagen Zwolle. Zijn interesse ligt bij de algemene tandheelkunde in al zijn breedte. Daartoe volgt hij ook nascholing en is hij lid van het KNMT en staat ingeschreven in het KRT.

Sharmila Knoops - Bhaggoe

Sharmila Knoops – Bhaggoe, opgegroeid in Zwolle, kende ik al van haar opleiding tot tandarts in Groningen, die zij in 2010 met succes heeft afgerond. Daarnaast heb ik eerder samen met haar gewerkt. Zodoende ben ik er van overtuigd dat niet alleen de kwaliteit van haar werk goed is, alsook de omgang met de patiënt en de manier van behandelen. Ze behandelt als algemeen practicus en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister tandartsen (KRT). Uiteraard volgt ze de daartoe benodigde nascholing.

 

Tandarts Knoops – Bhaggoe zal op donderdag 19 januari 2017 beginnen en ze zal aanvankelijk de donderdagen aanwezig zijn. Naarmate haar praktijkdeel zal groeien zal ze meerdere dagen aanwezig zijn. Voor pijnklachten of andere spoedgevallen kunnen haar patiënten uiteraard buiten haar werkdagen bij de praktijk terecht.

Jaap Stobbe

Jaap Stobbe, sinds 1981 werkzaam in de tandtechniek. Geschoold als Klinisch Prothese Technicus en daarop aanvullend tot Maxillofaciaal Protheticus.
Simpel gezegd, niet alleen een expert voor werkstukken in de mond (denk aan kunstgebitten en frames al dan niet implantaat gedragen) maar ook buiten de mond. Hierbij valt te denken aan een oor- of neusprothese.
 
Eerdere werkplekken waren enkele academische ziekenhuizen maar ook het Centrum Bijzondere Tandheelkunde in Zwolle.
Meer over zijn laboratorium en zijn werk kunt u vinden via www.deprothese.nl .
 
Naast dat Jaap ons prothese werk verzorgt komt hij ook zelf patiënten behandelen op de vrijdagochtenden in de praktijk.

Khatera Sahar - Zalmay

Mondhygiëniste K. (Khatera) Sahar-Zalmay is in 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Hierna heeft zij op verschillende tandheelkundige velden ervaring opgedaan o.a. algemene tandheelkundige groepspraktijken, ziekenhuis en kleinschalige solo praktijken. 

 

Het voorkomen en behandelen van tandvleesproblemen behoren tot haar belangrijkste taken.

 

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde en mondverzorging volgt zij bijscholingen en congressen.

Ze is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging mondhygiënisten).

Iris Bruinsma - Prinsen

Preventie assistente Iris is haar carrière begonnen als verpleegkundige, om vervolgens van stoel assistente te zijn doorgegroeid naar de preventie assistente die ze nu is. Dit doet ze nu al een 6 jaar. Binnen mijn praktijk helpt Iris mij soms aan de stoel, maar is ze het meest op haar plek wanneer ze zelf behandelt. Ze kan zelfstandig, op mijn aangeven, tandsteen verwijderen , foto`s maken en laklagen aanbrengen. Zo kan ik mij weer wat meer op andere werkzaamheden toeleggen.

Ingrid Snijder

Ingrid Snijder Ingrid helpt mij aan de stoel, maar is nu ook preventie assistente. Na maanden studie is ze met een schitterend cijfer geslaagd. Ze kan nu zelfstandig tandsteen verwijderen en laklagen aanleggen. Ze werkt op de dinsdag en woensdag en donderdag. Als stoel assistente kan Ingrid op mijn instructie röntgen foto`s vervaardigen.

Nathalie Massmann

Nathalie Massmann versterkt het team op de donderdag en vrijdag. Van origine Duitse dame, maar al jarenlang in Nederland werkzaam en beheerst de taal zeer goed. Ze heeft ervaring opgedaan in meerdere praktijken in Zwolle en heeft ook een opleiding tot preventie assistente gevolgd. Dit betekent dat ze, net als Iris patiënten zelf behandelt. Ze kan tandsteen verwijderen, laklagen aanleggen en foto`s en afdrukken maken.

Elise Overbeeke

Elise Overbeeke is onze laatste aanwinst aan de stoel. Ze helpt zowel mij als mijn collega op dinsdag, donderdag en vrijdag. Op termijn gaan we dit nog uitbreiden.

Ze kan zelfstandig röntgen foto`s maken en gebitsafdrukken nemen.

Seraja Sanders

Seraja Sanders helpt mij en mijn collega aan de stoel. Ze werkt voor nu op de maandagen, maar dat gaan we uitbreiden. Ze heeft al jaren ervaren in het vak en kan dan ook zelfstandig röntgen foto`s en afdrukken maken.

Yolande Nuis

Yolande Nuis is actief achter de balie. Ze heeft hier al vele jaren ervaring in en voegt dat toe aan het team. Dit zorgt voor rust bij de rest. Daarnaast helpt ze mee in het schoonmaken van de kamers en het reinigen van alle instrumenten. Daarom is ze soms achter de balie vandaan, maar ze is nooit ver weg.

Ze werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Erna Vasse

Erna Vasse was al bij ons werkzaam om de praktijk netjes en schoon te houden. Daarnaast zit ze ook achter de balie. Haar balie dagen zijn de woensdag avond en donderdag overdag. Soms is ze achter bezig in de sterilisatie, want dat doet ze er ook bij. 

Evelien van der Zee - Spithoff

Evelien van der Zee - Spithoff, geboren in Leeuwarden en daar opgegroeid. Daarna de opleiding tot tandarts succesvol afgerond in Nijmegen. Vervolgens heeft ze in meerdere praktijken gewerkt.

Als extra verdieping heeft ze een leergang in endodontologie gedaan aan de ACTA en les gegeven op de Faculteit Tandheelkunde Groningen.


Zij zal aanvankelijk beginnen op de donderdagen maar kan qua dagen snel uitbreiden. Dit naargelang het aanbod van patiënten.

De aanwezige wachtlijst zijn we aan het bellen om in te plannen, waarna de wachtlijst zal verdwijnen en we weer direct patiënten aan gaan nemen.