Het team van Tandarts Duret

De praktijk van tandarts Duret in Zwolle wordt gerund door een team van betrokken medewerkers. Hieronder vindt u een korte beschrijving van de teamleden en hun functie. 

Jop Duret

J.L.M. (Jop) Duret is opgegroeid in Noord Brabant om na het afronden van het Stedelijk Gymnasium te Breda te gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2009 heeft hij de studie Tandheelkunde met succes afgesloten.

Hij is in Kampen en Raalte gaan werken als tandartsmedewerker. Vanaf 2010 was hij werkzaam bij Praktijk Noordereiland in Zwolle, tot augustus 2015.

Daarna heeft hij zijn eigen praktijk opgezet in Stadshagen Zwolle. Zijn interesse ligt bij de algemene tandheelkunde in al zijn breedte. Daartoe volgt hij ook nascholing en is hij lid van het KNMT en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen, het KRT.

Sharmila Knoops - Bhaggoe

Sharmila Knoops – Bhaggoe, opgegroeid in Zwolle, kende ik al van haar opleiding tot tandarts in Groningen, die zij in 2010 met succes heeft afgerond. Daarnaast heb ik eerder samen met haar gewerkt. Zodoende ben ik er van overtuigd dat niet alleen de kwaliteit van haar werk goed is, alsook de omgang met de patiënt en de manier van behandelen. Ze behandelt als algemeen practicus en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister tandartsen (KRT). Uiteraard volgt ze de daartoe benodigde nascholing.

 

Tandarts Knoops – Bhaggoe werkt op de dinsdag ochtend en de donderdag. Voor pijnklachten of andere spoedgevallen kunnen haar patiënten uiteraard buiten haar werkdagen bij de praktijk terecht.

Evelien van der Zee - Spithoff

Evelien van der Zee - Spithoff, geboren in Leeuwarden en daar opgegroeid. In 2008 heeft zij de opleiding tot tandarts succesvol afgerond in Nijmegen. Vervolgens heeft ze in meerdere praktijken gewerkt.

Als extra verdieping heeft ze een leergang in endodontologie gedaan aan de ACTA en les gegeven op de Faculteit Tandheelkunde Groningen. Ze heeft daarnaast een voorliefde voor esthetische behandelingen en staat ook ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).


Ze werkt op de dinsdagmiddag en -avond, donderdag en vrijdag. Zij neemt nog patiënten aan.

Ilse Hilgenkamp

Mondhygiënist Ilse Hilgenkamp heeft in 2006 haar diploma behaald in Groningen, maar is inmiddels woonachtig in Stadshagen.

 

In de afgelopen jaren heeft ze op meerdere adressen ervaring opgedaan. Dit onder andere in een algemene praktijk in Hattem, maar ook bij de Parodontologie praktijk Zwolle. Ze staat ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en in het kwaliteitsregister van Mondhygiënisten.

Jaap Stobbe

Jaap Stobbe, sinds 1981 werkzaam in de tandtechniek. Geschoold als Klinisch Prothese Technicus en daarop aanvullend tot Maxillofaciaal Protheticus.
Simpel gezegd, niet alleen een expert voor werkstukken in de mond (denk aan kunstgebitten en frames al dan niet implantaat gedragen) maar ook buiten de mond. Hierbij valt te denken aan een oor- of neusprothese.
 
Eerdere werkplekken waren enkele academische ziekenhuizen maar ook het Centrum Bijzondere Tandheelkunde in Zwolle.
Meer over zijn laboratorium en zijn werk kunt u vinden via www.deprothese.nl .
 
Naast dat Jaap ons prothese werk verzorgt komt hij ook zelf patiënten behandelen op de vrijdagochtenden in de praktijk.

Iris Bruinsma - Prinsen

Preventie assistente Iris is haar carrière begonnen als verpleegkundige, om vervolgens van stoel assistente te zijn doorgegroeid naar de preventie assistente die ze nu is. Dit doet ze nu al een 6 jaar. Binnen mijn praktijk helpt Iris mij soms aan de stoel, maar is ze het meest op haar plek wanneer ze zelf behandelt. Ze kan zelfstandig, op mijn aangeven, tandsteen verwijderen , foto`s maken en laklagen aanbrengen. Zo kan ik mij weer wat meer op andere werkzaamheden toeleggen.

Ingrid Snijder

Ingrid Snijder Ingrid helpt mij aan de stoel, maar is nu ook preventie assistente. Na maanden studie is ze met een schitterend cijfer geslaagd. Ze kan nu zelfstandig tandsteen verwijderen en laklagen aanleggen. Ze werkt op de dinsdag en woensdag en donderdag. Als stoel assistente kan Ingrid op mijn instructie röntgen foto`s vervaardigen.

Seraja Sanders

Seraja Sanders helpt mij en mijn collega aan de stoel. Ze werkt voor nu op de maandagen, maar dat gaan we uitbreiden. Ze heeft al jaren ervaren in het vak en kan dan ook zelfstandig röntgen foto`s en afdrukken maken.

Yolande Nuis

Yolande Nuis is actief achter de balie. Ze heeft hier al vele jaren ervaring in en voegt dat toe aan het team. Dit zorgt voor rust bij de rest. Daarnaast helpt ze mee in het schoonmaken van de kamers en het reinigen van alle instrumenten. Daarom is ze soms achter de balie vandaan, maar ze is nooit ver weg.

Ze werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Erna Vasse

Erna Vasse was al bij ons werkzaam om de praktijk netjes en schoon te houden. Daarnaast zit ze ook achter de balie. Haar balie dagen zijn de woensdag avond en donderdag overdag. Soms is ze achter bezig in de sterilisatie, want dat doet ze er ook bij.