Inschrijven bij onze praktijk op de wachtlijst

Tijdelijk een wachtlijst.

Na iets meer dan een jaar patiënten te hebben aangenomen is het tijd om de praktijk uit te gaan breiden. De 4e kamer zal worden voorzien van een behandelstoel zodat er weer ruimte komt in de praktijk. Dit zal met enkele maanden klaar zijn.

In de tussentijd kunnen mensen zich nog aanmelden op de wachtlijst. U wordt dan, zodra we de ruimte hebben, opgeroepen voor een afspraak.  Houdt u dus wel rekening met een wachttijd van enkele maanden.

De patiënten die zich vanaf nu aanmelden als nieuwe patiënt komen bij tandarts Sharmila Knoops Bhaggoe voor controle en eventuele behandeling. Patiënten die al bij mij staan ingeschreven zullen ook bij mij blijven. Mogelijk dat op termijn mijn praktijkdeel weer kan groeien, maar dat zal even duren. Overigens zal er binnen mijn patiënten groep altijd ruimte blijven voor gezinsuitbreiding of gezinshereniging.

Graag heten we u persoonlijk van harte welkom in onze nieuwe tandartspraktijk. Om dit mogelijk te maken zouden we alvast wat informatie willen ontvangen. Zou u daartoe het formulier hieronder in willen vullen?